EN
DE
IT
HR
RS
SI

Rukavice koje besprekorno deluju na uređajima sa ekranima na dodir

Mobilni telefoni i inteligentni uređaji sve više postaju neizostavan produžetak našeg tela, a većina njih poseduje integrisane kapacitivne ekrane na dodir, kojima nije moguće upravljati sa običnim rukavicama na rukama. Visokokvalitetne Touchscreen rukavice OX čini specijalna OX nit, koja, zahvaljujući tome što sadrži srebro, obezbeđuje provodljivost od 99,8% na celoj površini rukavice, i omogućava neometano upravljanje svim uređajima sa ekranima na dodir.

»To su prve rukavice kod kojih funkcionalnost ne kvari izgled i udobnost prilikom nošenja, i zato omogućavaju vrhunsko korisničko iskustvo.«
»Tehnologija ove vrste zaista funkcioniše, jer smo sve telefone sa kojima smo probali rukavice mogli da koristimo sasvim normalno.«
»Upotrebljivost je svakako na dovoljno visokom nivou da tokom hladnog dana ukočenim prstima ne moraš da grebeš po ekrančiću, a pri tom se sasvim uklapaju u ostalu odeću. Rukavice su, dakle, domišljato dizajnirane i dobro služe svrsi.«
»Opšte uzev, rukavice se dobro ponašaju, isprobali smo ih sa nekoliko različitih uređaja.«

Srebro za 99,8 % provodljivosti

Jedan od ključnih sastavnih elemenata specijalne OX niti, koja je ušivena na celoj površini rukavice OX, je upravo srebro - metal sa najboljom provodljivošću u periodnom sistemu. Dodatak srebra u rukavici stara se o neometanoj provodljivosti naboja između prsta i ekrana, poboljšava termička svojstva tkanine, i istovremeno ima antimikrobna svojstva, što doprinosi čistoći Vaših prstiju i dlanova.

Nikada ne propustite važan poziv

Svi smo se već suočili sa teškoćama tokom zimskih dana, kada u klasičnim rukavicama nikako nismo uspevali da se odazovemo na poziv, a pisanje SMS poruka je bilo praktično nemoguće.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo proizvod koji prepreke te vrste otklanja u celosti.

Intuitivni dizajn i kroj rukavica OX odlično prianjaju uz baš svaki oblik ruke. Uz neprevaziđeno korisničko iskustvo na svim mobilnim uređajima, zaboravićete da ste rukavice uopšte navukli, dok će promrzli prsti i ozebli dlanovi postati prošlost. Upoznajte svoj omiljeni modni dodatak ove zime i zaboravite na opravdanja za neuzvraćene pozive.

Udobnost, moda i funkcionalnost u jednom

Na tržištu je već dostupno nekoliko modela rukavica koje takođe omogućavaju upravljanje ekranima na dodir – na žalost, radi toga kod većine trpi izgled rukavice. Klinovi i vidljivi provodljivi prišivci na kraju prstiju svakako kvare izgled, a isto tako je, kod rešenja te vrste, odziv na ekranima često i dalje ometen i otežan.

Prilikom dizajniranja rukavice OX nismo pravili kompromise. Osim na besprekorno delovanje, usredsredili smo se pre svega na čist, elegantan i moderan vanjski izgled proizvoda. Tkaninu čini visokokvalitetno italijansko predivo Cipria®, koje je svetski poznato po neprevaziđenoj mekoći, toplini i prijatnosti na dodir, a takođe odgovara standardu Oeko-Tex® 100. Specijalna OX nit je ušivena po celoj površini proizvoda, što omogućava besprekorno upravljanje ekranima baš svakim delom rukavice.

Proizvod je brendiran samo na ambalaži. Elegantan i diskretan izgled rukavice stavljamo na prvo mesto.

Upravljanje uz više dodira,
kucanje sa deset prstijuNa osnovu temeljitih ispitivanja brojnih verzija OX niti, izabrali smo onu koja obezbeđuje najbolji odziv prilikom kucanja na svim vrstama ekrana na dodir.

Efikasnost konfiguracije OX niti je naročito izražena prilikom upravljanja uz više dodira (multi-touch), kada su u celosti podržani i sinhroni potezi više prstiju.

Rukavice OX su kompatibilne sa baš svim kapacitivnim ili rezistivnim ekranima na dodir – na aparatima kao što su iPhone, iPod touch, iPad, mobilni telefoni i tableti Samsung, Nokia, LG, HTC, Sony Ericsson i mnogi drugi.
Funkcionišu i na Vašem GPS uređaju.

Proizvedeno u Evropi

Touchscreen rukavice OX i nit OX, koja je sastavni deo proizvoda, su inovacija slovenačke kompanije Jakopina d.o.o., koja ima tradiciju od preko 90 godina u tekstilnoj industriji i obezbeđuje visokokvalitetne proizvode za brojne partnere širom Evrope. Iza svake rukavice OX stoji ekipa iskusnih stručnjaka u oblasti tekstilne industrije, koja sve raspoloživo vreme posvećuje razvoju, unapređenjima i obezbeđivanju kvaliteta. Ključni procesi izrade obavljaju se ručno. Prostora za greške nema.
Pod Alpima, sa ljubavlju prema našim proizvodima.

Izbor čine dva uniseks modela

Touchscreen rukavice OX su prve rukavice te vrste u svetu koje su takođe dostupne u potpuno crnoj boji, bez tragova provodljive niti. Tehnologija koja omogućava takvu proizvodnju je u postupku patentiranja.
Crna
Uvek moderna, bezvremeni stil.
Najpopularniji izbor.
Biserno crna
Biseri u rukama.
Omiljena pre svega kod nežnijeg pola.

Pažnja koja daruje
toplinu

Rukavice OX su više nego adekvatan poklon u svim prilikama, zato smo ih po Vašoj želji pripremili i u odabranom poklon pakovanju.

Obradujte svoje najbliže i poklonite im visokotehnološki proizvod koji će sa radošću koristiti svakog dana.
Zalihe: Proizvod je na zalihama.
Rok isporuke:1: 4-5 radnih dana
Copyright © 2012 Val Skupina d.o.o.. Sva prava zadržana. Kontakt: prodaja @ wave.si
U cene je uračunat PDV.